maanantai 12. tammikuuta 2015

Chameleon-liukuväritussit

Saimme tänään uusia Chameleon-liukuväritussipakkauksia!

 Tällä hetkellä meillä on myynnissä neljän erilaisen viiden tussin setin lisäksi Deluxe Set, jossa kaikki 20 liukuväritussia sekä musta ohut kärkinen Fine Liner-kynä ja ylimääräinen valkoinen Blender-kynä.

Chameleon Color Tones -kynissä on laadukas alkoholipohjainen muste sekä kaksi kärkeä; terävä- ja sivellinkärki. Tussit ovat myrkyttömiä ja lähes tuoksuttomia ja ne sopivat mm. paperiaskarteluun, leima- ja manga-kuvien värittelyyn, grafiikkaan ja moneen muuhun taiteiluun sekä värittelyyn.

Jos värität leimattuja kuvia Chameleon-tusseilla, muista käyttää vesiliukoista mustetta kuten Memento.

Chameleon-kynistä on saatavana 20 eri väriä ja voit säätää kynän värin voimakkuutta portaattomasti mukana tulevan ohennesäiliön avulla. Kyniin tulee saataville myös täyttömusteita sekä vaihdettavia sivellinkärkiä, joten näistä riittää iloa pitkäksi, pitkäksi aikaa! 

Chameleon Color Tones -kynien avulla voit luoda vaikuttavia kolmiulotteisia kuvia jopa yhdellä ainoalla värillä, häivyttää portaattomasti, korostaa tai varjostaa kohteita, sävyttää ja sekoittaa. Tähän kaikkeen pystyy yksi ainutlaatuinen, muuntautumiskykyinen kynä! 

Katso alta video Chameleon-tusseista!
https://www.youtube.com/watch?v=FMrWFlV6YUw


1 kommentti:

  1. Ever wanted to get free Google+ Circles?
    Did you know you can get these ON AUTOPILOT AND TOTALLY FREE by registering on Like 4 Like?

    VastaaPoista