sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Postia ystävälle

Ystävänpäiväkortti Penny Blackin leimasimella Team Effort. Puukantaiset Penny Blackin leimasimet on varsinkin aloittelevalle leimailijalle / värittelijälle siitä kivoja, että leimasimen puupalikassa on värillinen mallikuva, josta saa kivasti apua varjostuskohtien miettimiseen ja värittämiseen.

Tämä leimakuva on leimattu Archival Ink -musteella Illustration-paperille, ja väritetty vesiliukoisilla Distress Marker-tusseilla + vesisäiliösiveltimellä. Cansonin Illustarion paperi ei ole akvarellipaperi, mutta kestää kuitenkin vähäistä määrää vettä.

Ystävälle-leimasin on Marika Koskimäki-Ketelän tekstaamasta setistä. Papereiden reunoja on töpötetty Broken China-musteella sormenpäätuputtajaa käyttäen. Kukat ja lehdet stanssilla Tattered Flower Garland, muotoilu hieman muotoilupuikkoa ja pehmeää alustaa käyttäen. Lisäksi koristeena pitsiä ja helmitarroja/tarratimangeja.

2 kommenttia:

 1. Kaunis!
  Onko nuo kukkaset kiinnitetty haaraniiteillä vai vain liimattu? Jos käytössä haaraniitit, niin ovatko ne haaraosat toisella puolen näkyvissä vai tuolla paperin ja korttipohjan "välissä" piilossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Suvikukka!
   Kukkaset olen kiinnittänyt Panokitt-liimalla - sitä riittää ihan pieni piste, kuivuu nopeasti ja pitää hyvin! Kukkasten keskellä on helmitarrat, joissa on paperiliima valmiina.
   t:Heli

   Poista