maanantai 9. tammikuuta 2012

Nähdäänkö...

... sinunkin kanssasi Leimailutaivaassa 4.helmikuuta? Vielä tämä ja huominen päivä on aika hankkia ennakkolippuja edullisemmin, lisätietoa Leimailutaivaan blogissa. 


Rauman suunnalta on tarjolla bussikuljetustakin, lisätietoa Jehkottaren blogissa, täällä.


MYYNTIPISTEESSÄMME TAPAHTUU:
Taitopuoti Paperinauhan osastolla on demoilua ja opastusta leimailijoille, vinkkejä jakamassa taitavat askartelijat SannaS ja Tinksitiina. Aikataulut demoilujen osalta tarkentuvat myöhemmin.

ENNAKKOTILAUKSET:
Tapahtumaan tulevat voivat tehdä meiltä nyt ennakkotilauksia, jotka toimitamme postikuluitta tapahtumaan. Jos haluat tehdä ennakkotilauksen, toimi näin:

- Tilausta tehdessäsi valitse toimitustavaksi "Nouto myymälästä" ja kirjoita lisätietoihin LEIMAILUTAIVAS.

- Maksa tilauksesi saman tien CheckOutin pankkipainikkeilla tai 18.1. mennessä tilisiirtona. HUOM! Maksujen ja tilausten on oltava meillä pe 20.1. mennessä (muuttomme takia näin aikaisin). Kaikki tilaukset on maksettava etukäteen, pienet (alle 10e) tai yhdistettävät tilaukset mieluiten pankkisiirtona (yhdistettävät tilaukset toivomme maksettavan kaikki samalla kertaa yhteissummana).

- Tilaukset on noudettavissa myyntipisteestämme omalla nimelläsi (tilauksen noutaminen edellyttää lipun lunastamista tapahtumaan).

  * * * * * *
MUUTTOALE on parhaillaan menossa kaupassamme, joten nyt voit hyödyntää kivat tarjoukset ennakkotilaukseen.
Kauppamme on avoinna vanhassa osoitteessa viimeistä kertaa lauantaina 21.1. Myös nettikauppa sulkeutuu muuton ajaksi, varauduthan esim. ystävänpäivään ajoissa! Uudessa osoitteessa Anttilan alakerrassa avaamme helmikuun loppupuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti