sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Glimmer Mist - käyttövinkkejä

Taitavat Desing Team-jäsenemme ovat aloittaneet pestinsä syyskuun alusta, ja he kaikki ovat jo tehneet ainakin yhden malliaskartelun / postauksen tuotteillamme. Laitoimme DT-jäsenten blogit helposti seurattavaksi sivupalkkiin oikealle, käykäähän kurkkaamassa heidän upeita töitään!!!

Glimmer Mist - kimallesuihkeet ovat monikäyttöinen tuote, Sara on tehnyt blogiinsa meille tutorialin, jossa esittelee Glimmer Mistien käyttöä. Tutoriaaliin Saran blogiin pääset tästä linkistä.


Nettikaupan puolelle ei ole viime viikolla ehditty päivittää uutuuksia, mutta alkavan viikon puolivälissä on päivityksiä luvassa: mm. Fab Scrapsin kauniita papereita ja Impression Obsession - taustaleimoja. Vietimme (Krista ja Heli) upean viikonlopun Eurajoella Korttitalkoissa, tytöt olivat järjestäneet meille täydellisen tapahtuman  (KIITOS!). Kunhan saamme tavarat purettua ja varastosaldot päivitettyä, viikonlopun aikana tulleet tilaukset pakattua sekä odottavat sähköpostit käsiteltyä, palaamme taas "normiarkeen" ja päivittelemme nettikauppaan uusia tuotteita tuttuun tapaan :)

1 kommentti:

  1. Kiva kun tulitte paikalle ja toitte kaupankin mukananne! Kivasti taas kukkaro keveni :D.

    VastaaPoista