sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Ristikortti ja kurssi-infoa

Suunnitelmissa oli tehdä rippikortti pojalle, mutta tästä tulikin niin hempeä, että menee varsin hyvin myös tytölle, ja vaikkapa ristiäiskortiksikin :)
Tämä Magnolian pääsiäismalliston leimasin on kyllä osoittautunut monikäyttöiseksi leimasimeksi.


Leimasin Magnolia: Cross with Vine, leimattu VersaFine-vesileimamusteella + valkoinen kohojauhe (+ kuumennus kuumailmapuhaltimella). Taustapaperi My Mind´s Eye: Mabel Play Damask. Kuviopaperin reunoja sävytetty Broken China-musteella musteenlevittimen avulla, pienet kukkaset leimattu samalla musteella Tapestryn pikkuleimasimia käyttäen. Korttipohjana Gatefold-pohja. Koristeena valkoisia kukkasia ja pikkuruusuja. Muotoonleikatut kuviot stanssattu Labels Four-stanssilla (vaatii koneen, esim. BigShot). Lisäksi kimalleliimaa ristin köynnöksessä ja sisäosan kukkasissa (Crystal ja Turquoise).


Esimerkiksi tällaisen kortin voi tehdä keskiviikon kurssilla, johon vielä mahtuu mukaan. Kurssi-infon löydät kaupan nettisivuilta täältä.
Myös seuraavan viikon värityskurssille on vielä pari paikkaa vapaana.

Olettehan muuten huomanneet Kristan blogissa ilmoituksen askartelutapaamisesta Seinäjoella? Kerhotila sijaitsee ihan kulman takana Paperinauhan kaupasta, joten tarvittaessa voimme piipahtaa askartelun lomassa myös kaupalla.

Aurinkoista sunnuntaipäivän jatkoa! Ja muistathan käydä tämän päivän aikana osallistumassa arvontaan edellisessä postauksessamme, jos et ole sitä vielä tehnyt :)

T:Heli

4 kommenttia:

 1. Todellakin kaunis kortti. Kiva taittelumalli korttipohjassa.

  Olemme lähdössä Raumalta tapaamiseen ja tottakai haluamme käydä myös kaupalla tuhlaamassa rahojamme :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis ja niin hyvä idea tuo embossaus ja niin kaunis sisältäkin!

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja näppärä kortti... täytyy kokeilla ;) Hyvää kesää ja onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
 4. ihastuin ja tein tällaisen eilisellä kurssilla :) Oli mukava ilta, sormet syyhyävät jatkaa askartelua...

  VastaaPoista